EN NL

Vintage Hatter

by Vindit ®

LET OP: van 13 t/m 24 januari zijn wij afwezig!   
Bestellingen vanaf 12 januari worden dus pas ná deze periode verstuurd. 

Retourzendingen kunt u gewoon aanmelden, maar wacht u tot de 24e met retour sturen. Uw retourrecht wordt vanzelfsprekend evenredig verlengd.

Mandje

 x 

Nog geen artikelen.

tas nodig

Nieuwsbrief

 Ontvang onze nieuwsbrief met nieuws en kortingscodes

 
 

 

Retouren

Let opU krijgt de artikelen op zicht geleverd. U kunt de artikelen dus passen, zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Indien u labels of prijskaartjes verwijdert, kunt u geen gebruik meer maken van uw herroepingsrecht!

Let op! Wij zijn afwezig van 13 t/m 24 januari. Bestellingen op of na 12 januari worden de 25e verstuurd.
Retouren: Meld uw retourzending aan via ons RMA formulier, maar wacht u na de 9e tot de 24e met retour zenden, aangezien wij het pakket niet kunnen aannemen.

Tenzij duidelijk vermeld staat dat het een nieuw artikel betreft, koopt u goederen die eerder in gebruik zijn genomen en lichte gebruikssporen kunnen aanwezig zijn. 
> U heeft als inwoner van de Europese Unie het recht uw bestelling binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te annuleren. 
> U meldt een retourzending aan middels het korte RMA formulier op de website.
> U betaalt slechts de kosten voor het retour sturen naar de webwinkel. U kunt het ook afgeven bij Vindit Vintage, Tweede Egelantiersdwarsstraat 7 te Amsterdam.
> Binnen 14 dagen wordt de retourzending gecrediteerd op de rekening waarmee betaald is, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 
> Indien bij de bestelling sprake was van een kwantumkorting op de verzendkosten, dan wordt bekeken of daar nog recht op bestaat nadat een artikel terug is gestuurd. Zo niet, dan wordt dit verrekend met het terug te betalen bedrag. Kosten voor extra verzendservices worden niet vergoed.
>> Onze uitgebreide Algemene Voorwaarden vindt u hier: https://www.vintagehatter.com/AlgemeneVoorwaarden

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk