EN NL

Vintage Hatter

by Vindit ®

Mandje

 x 

Nog geen artikelen.

tas nodig

Nieuwsbrief

 Ontvang onze nieuwsbrief met nieuws en kortingscodes

 
 

 

Retouren

Retourneren:
(de volgende regels gelden voor in Nederland wonende particulieren)

 

> U krijgt de artikelen op zicht geleverd. Dat wil zeggen dat u de artikelen kunt passen, zoals u ook in een fysieke winkel zou doen. 

> U hoort de prijskaartjes aan het artikel bevestigd te laten indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht.

> U heeft het recht (een deel van) uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst van de goederen zonder opgave van reden te annuleren.

> Om gebruik te maken van dit recht kunt u uw retournering aanmelden middels het RMA formulier op de website, onder het menu Retouren. U kunt het artikel daarna direct aan ons retourneren. U kunt hierbij een reden opgeven, maar dit is niet verplicht. Het kan ons wel helpen onze dienstverlening te verbeteren.

> Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren (dus met aangehechte kaartjes) en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Bijgeleverd promotiemateriaal hoeft u niet te retourneren.

> U heeft na aanmelding van de annulering 14 kalenderdagen om uw product retour te sturen. Het verdient aanbeveling het verzendbewijs hiervan te bewaren.

Slechts de kosten voor het retour sturen van het huisadres naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Desgewenst kunt u de artikelen zonder tussenkomst van een vervoerder retourneren door het af te geven bij Vindit Vintage, Tweede Egelantiersdwarsstraat 7 te Amsterdam.

> Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten op de rekening waarmee betaald is, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U krijgt het volledige orderbedrag inclusief reguliere verzendkosten gecrediteerd (wij rekenen voor de standaardverzending binnen Nederland geen verzendkosten). Indien u heeft gekozen voor extra verzendservices of verzending via een andere vervoerder, dan worden de extra verzendkosten hiervan echter niet vergoed.

> Nota bene: Indien bij de bestelling sprake was van een kwantumkorting, dan wordt bekeken of daar nog recht op bestaat nadat een artikel terug is gestuurd. Indien na retournering geen grond meer bestaat voor het toedienen van de korting, dan wordt het wegvallen van de korting verrekend met het terug te betalen bedrag.

 

Onze uitgebreide Algemene Voorwaarden vindt u hier: https://www.vintagehatter.com/algemenevoorwaarden

Our Terms of Service can be found here: https://www.vintagehatter.com/en/returns